contact@clanweb.hu
Kezdőoldal » Youtube Letöltő

Youtube Letöltő

A mai világban, ahol mindenki használja a Youtube Premium szolgáltatását, vagy előfizetett valamelyik nagy Streaming szolgáltatóra, és Korlátlan mobilnettel rendelkezik, nem feltétlen szorul rá, hogy youtube-ról letöltse a videókat és mp3-ban használja.

 

Emiatt visszaszorultak az ilyen letöltő alkalmazások, weboldalak forgalmai, ezért többnél több reklámot elhelyeznek a weboldalon, hogy behozzák a csökkentett forgalomból származó bevételkiesésüket.

 

Talán az egyetlen, amely még reklám nélkül működik, az a FastConv.com. Ennek az oldalnak az API-ját használja a legtöbb ismert oldal is, amelyek teleszórják reklámmal a böngésződ, és 5-6 kattintás, vagy felugró ablak után tudod letölteni a kívánt zenéd.

 

A mai világban mindenki ingyen szeretne mindent, így még aktuálisabb, hogy elkészült ez a Youtube letöltő alkalmazás, hiszen Youtube Premium nélkül is rá tudod másolni telefonodra a kedvenc zenéid és nem kell félned, hogy valami vírust összeszedsz a harmadik féltől származó webhelyekről.

Erre próbálok megoldást nyújtani neked!

Az általam írt Youtube Letöltő, bár nem böngészőben fut, hanem Windows szükséges a futtatásához, de minimális reklámmal és könnyű kezeléssel megoldhatja a problémád.

A program futtatásához szükséges:

Windows 7, vagy újabb operációs rendszer

.NET keretrendszer 4.7.2 megléte

Internet kapcsolat

Verzió: 1.0.0
Kiadás dátuma: 2023. január 14.

Frissítési napló

Ez az alap program. Nem tartalmaz frissítéseket.

 

A program futtatásához szükséged van legalább Windows 7 operációs rendszere és Aktív internetkapcsolatra. A többit a program megoldja helyetted.

 

Ide kattintva letöltheted ezt a verziót.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a cikkeimről, leírásaimról, programfrissítéseimről, iratkozz fel hírlevelemre a lenti űrlap segítségével.

Reklámblokkoló észlelve!

Kérlek támogasd azzal a munkásságom, hogy kikapcsolod a reklámblokkolód! Neked csak pár, nem zavaró reklám, nekem sokat jelent! Köszönöm!

Refresh Page