Pénzkeresés a CoinBase felületén

Igaz, nem sok pénz, de Itt a lehetőség belekezdeni a kriptovaluta világába, ráadásul teljesen ingyen!

Ebben a cikkben kifejtem, hogyan szereztem 3.650 Ft-ot kriptovalutában, mindösszesen néhány kérdés megválaszolásával.


Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a CoinBase weboldalra, hitelesíteni magad, majd megválaszolni néhány kérdést.

Most nézzük, lépésről, lépésre. Sem a regisztráció, sem a hitelesítés menetét nem mutatnám be, illetve a kérdések is egyediek.

Amint regisztráltál és hitelesítetted magad a CoinBase oldalon, navigálj el a Learning Rewards menüpontba, majd végezd el a „kurzusokat”, amik, témánként 2-3 perc alatt elvégezhetők, ha van Angol nyelvtudásod. Nyelvtudás nélkül is, maximum 15 percbe telik egy kurzus.

Ahogy a képen is láthatod, 11:02 perckor, közel 0-án állt a tárcám tartalma (Volt 0.03 Ft értékben DOGE és 9.42 Ft értékben Bitcoin; Ezen a számlán). Ez este 11:12 percre, 3 kurzus elvégzése után már a képen látható összegre nőtt.

A fenti képen láthatod, hogy hogy áll össze a fenti összeg. Minimális eltérés előfordulhat, hiszen a valuták árfolyama gyorsan változik és a két kép fotózása között telt el idő.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, és belevágnál a kriptovaluta világába, befizetés nélkül, kattints az alábbi linkre:

Mivel jár, ha regisztrálsz?

✅ Lesz virtuális tárcád, ahol ingyen próbálgathatod a kriptovaluta adás-vételt
✅ Ha meghívod barátaid, és Ők is elvégzik a kurzusokat, Te is keresel velük.

Bővebben itt olvashatsz a CoinBase referral rendszeréről Angol nyelven

Címkék: , , ,