Salad.com – a fiatalabb generációk számára

Jelen cikkemben a fiatalabb generációt célzom meg egy kicsit, hiszen ehhez a tevékenységhez olyan számítógépre van szükség, amely képes CPU/GPU bányászatra.

Nézzük, hogy hogyan épül fel a salad.com oldal.

A lényege, hogy adott egy pool, amelyre csatlakozol, mint egy igazi, nagy bányászatnál, de a géped kevésbé fogja megterhelni, mert thread splitting rendszerrel, bár kevesebb hozammal, de kevesebb energiaigénnyel tudsz bányászni.

További előnye, hogy nem kell az adott kriptovalutát átváltani, hiszen ezt megteszik Ők. Te már csak Dollárban látod a megkeresett összeget, amit az Ő shopjukban tudsz elkölteni.

Mire lehet elkölteni a pénzt?

Ahogy a képen láthatod, többnyire játékokra tudod elkölteni a pénzed, de ez nem minden. Vannak olyan játékok, amelyek lényegesen olcsóbbak, mint a  Steamen/UPlayen/Originen elérhető játékok.

Ezen felül vásárolhatsz még Playstation, Nintendo játékokat is.

Nem csak digitális tartalmakat tudsz vásárolni, hanem digitális ajándékkártyákat is, amelyek alkalmasak születésnapra, karácsonyra, vagy csak úgy, a jó jegyért.

Fellelhető a kínálatukban XBOX, Steam, Valorant, LoL, Amazon, Spotify, EBay és EA acces card is. 

Ezen felül ki tudod kérni a pénzed VISA vagy MasterCard kártyára is.

Hogyan működik?

Le kell töltened az alkalmazást innen, majd telepíteni azt. Ezután lefuttat egy tesztet, amivel eldönti, hogy mivel tudsz bányászni. GPU bányászat esetén legalább nVidia GeForce GTX 760, CPU bányászat esetén pedig legalább Intel I3 2120, vagy ezekkel egyenértékű AMD kártya/processzor szükséges.

Bizonyíték, hogy működik

Ahogy láthatod, kikértem a Sid Meyer’s Civilisation: Beyond Earth DLC-t, a Space Engineers-t, a Train Station Renovation-t, a Car Mechanic Simulatort, theHunter: Call of the WildrFactor 2 és egy Discord Nitro-t.

Ezen felül még van kb. 22$ a számlámon, amit bármire fel tudok használni.

A saját konfigjaim:
1) Intel Core I7 4770K, 16GB DDR3 RAM, nVidia GeForce GTX 1060 3GB, amin egyaránt működik a CPU és GPU bányászat is.

2) Intel Core i3 2120, 8GB DDR3 RAM, nVidia GeForce GTX 770 4GB, amin egyaránt működik a CPU és GPU bányászat is.

Nem állítom, hogy 1 nap alatt megvásárolsz bármit a Store-ból, de szép lassan, türelmesen összecsordogál annyi, hogy 1-1 kívánt játék / gift kártya megvásárolható.

Most, egyedi ajánlatként sikerült kiharcolnom a Salad-tól, hogy ha a WH4S4D kódom megadod regisztráció után, akkor $4 összegig 2x-es sebességet kapsz, valamint indulhatsz a 2023-as Season Pass-al, ahol bizonyos pontok után, ingyenesen kapsz ajándékokat tőlük.

Amennyiben segítségre van szükséged, keress bátran a kapcsolat menüpontban. Szívesen válaszolok a kérdéseidre!

 

Ne feledd! A regisztrációd után add meg a WH4S4D kódot és 4$-ig 2x-es szorzót kapsz, valamint részt vehetsz a 2023-as season-ben, ahol pontok után ingyenesen kapsz ajándékokat.
Címkék: