Visszaélés a Lions Gate nevével

Néhány napja jött velem szembe ez az átverési forma az lgzhm.com domain néven, miszerint, ha 10 másodpercig nézek videókat, akkor busás pénzjutalom üti a markom.

Természetesen nem hittem el! Kérlek, TE se hidd el ezt senkinek.

A módszerről már írtam, így azt nem hoznám fel újra. Akit érdekel, elolvashatja itt: WinTub: Nézz videót és ne kapj semmit

 

Lions Gate

Átverés mesterfokon
Adatlap
  • Honlap: lgzhm.com
  • Honlap: lgcsh.com
  • Típus: Videónézés
  • Fizetés: NINCS
ÁTVERÉS

A Lions Gate-ről: A Lions Gate Entertainment egy 1995-ben, Vancouverben alapított filmstúdió, amely 2020-ban a világ 8. legnagyobb filmstúdiója lett.

Legismertebb filmjei:
 – Ideglelés-The Blair Witch Project (1999)
 – HolnaputánFahrenheit 9/11Fűrész (2004)
 – Az éhezők viadala (2012 – 2015)

Ennek tudatában biztosan ki lehet jelenteni, hogy a csalók Visszaélnek a filmstúdió nevével, bár arról nem találtam semmiféle információt, hogy a stúdió tett-e már jogi lépéseket a csalókkal szemben, de minden bizonnyal igen.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy légy résen, mikor ilyen nagy cég nevében mondják, hogy fizetünk, ha nézed a filmjeinket, videóinkat. (bár ilyen létezik; úgy hívják, hogy filmkritikus, de az más kaliber)

Hogyan működik ez a csalás?

A megszokott módszert alkalmazva, nézz videót, gyűjtsd a krediteket, majd ha elérsz X összeget, akkor hívj meg Y tagot és akkor utalunk. (Ami persze nem fog bekövetkezni)

Hol hirdetnek?

A legtöbb hirdetés a Facebook, specifikus csoportjaiban található, de megtaláltam már Google hirdetésben is.

Mivel a témában már született egy igen részletes leírás és nem szeretném átvenni a cikket, az alábbi linkre kattintva elolvashatod: