MoneyWell – A sikersztori

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben egy igazgi sikersztorit szeretnék ismertetni veletek. Az alaptörténet, hogy ma délután 3 órakor, Párom észrevette, hogy min játszom (Pet Master) és kérdezte, honnan érhető el. 

Gyorsan ajánlottam neki a Money Well applikációt és elmondtam, mi hogyan működik rajta. Ezután elküldtem a meghívó linket számára.

viki_moneywell_inv

Ahogy azt, az időbélyegen is láthatjátok, 15:04 perckor küldtem el a linket neki, amit nyomban le is töltött, majd telepített is.

Ez igen gyorsan ment, hiszen a link a Google Play áruházra irányít át, ahonnan, minden kérdés nélkül letölthető az applikáció.

Az alkalmazás kezelésével sem volt problémája, hiszen minden ott van előtted, amire szükséged lehet. 

Az egészben a legszuperebb, hogy nincsenek reklámok, csak játékok!


Néztél hirdetést a játékban?

Hirdetést? Milyen hirdetést? – Választolta Párom.  A Money Well applikációban garantáltan nincsenek hirdetések, csak játékok.
(A játékokban előfordulhatnak játékon belüli vásárlások és hirdetések, de nem jellemző)

Money Well kezelőfelülete valóban baráti. Fent látható, hogy hány kredited van.

A krediteket az alábbi lépcsőkben tudod beváltani:

KreditForint
2 00059.32 Ft
3 959118.64 Ft
9 701296.60 Ft
18 826593.20 Ft
37 2751 186.40 Ft
55 3541 779.60 Ft
73 0672 372.8 Ft

Ezeket az összegeket kizárólag PayPal számládra tudod kiutaltatni, ezért ez szükséges hozzá.

Az Invite menüpontban tudod meghívni barátaid, akik kezdésnek 1 800 kredittel indulnak és minden mehívott barátod után kapsz 100 kreditet, majd az aktivitásától függően az Ő pontjai után 25%-ot kapsz. Magyarul, ha egy barátod elér 10 000 kreditet, te 2 500 kredittel lehetsz gazdagabb.

Featuread menüpontban láthatod az elérhető játékokat, és onann is tudod telepíteni, illetve láthatod, hogy hány kreditet kapsz értük percenként!

My apps felületen láthatod, mely játékokat kezdted el, illetve onnan tudod elindítani, valamint láthatod, hogy percenként hány kreditet kapsz azért, hogy azzal a játékkal játszol.

Payout felületen tudod beváltani a pontjaid a fentebbi táblázatban látható sávos beosztással.


Megtalálta a kedvenc játékát

Ebből is látszik, hogy a Money Well applikációban mindenki megtalálja a számára megfelelő időtöltést, de akik kihívásra vágynak, azoknak ott a Match Masters, de ha egy kellemes kikapcsolódásra vágysz, akkor a Pet Master.

Fontos megjegyezni, hogy nem mindenki ugyan azokat a játékokat kapja, hiszen nekem nem jelent meg a Home Scapes, Páromnak pedig nincs Scatter Slots, illetve nincs Solitaire TriPeaks.

viki_moneywell_history

Ahogy a képen is látható, az – meghívóval történő – regisztráció esetén Párom megkapta az 1 800 kreditet és bele is kezdett játszani. Itt visszakövethető, hogy hány kreditet szereztél egy adott játékkal.

Arra fontos odafigyelni, hogy ha kikapcsol a kijelző, onnantól már nem írja jóvá a pontokat. Ilyenkor újra kell indítani a játékot, és a Money Well applikációt.

Amiről még fontos beszélni, hogy egy új játék megjelenésekor (az appban)  magasabb pontot ad percenként, és minél többet játszol, annál kevesebb pontot fog adni. A konkrét példa, hogy Párom regisztrációja után (15:15) a Pet Master játék közel 400 pontot adott percenként, a cikk megjelenésekor már csak 40 pontot ad ugyanarra a játékra. Ettől nem kell megijedni, ez az applikáció működési elve.

Ahogy már korábbi cikkjeimben is írtam, a Money Well nem a meggazdagodás kulcsa, hanem jövedelmezővé teszi a játékot.

Szeretnél Te is pénzt keresni a játékkal?

Erre természetesen megvan a lehetőség!

A Money Well Számodra is elérhető!

Ahhoz, hogy bezsebeld a regisztráció után járó 1 800 kreditet, nem kell mást tenned, mint Letölteni az applikációt az alábbi gombra kattintva!


Kérdésed van?

Amennyiben kérdésed, észrevételed, ötleted van, keress nyugodtan a Kapcsolat menüpontban!

Egyszerű kezelni és jó, hogy a kedvenc játékaimmal még pénzt is csinálhatok. Imádom, hogy nem meríti a telefonom, valamint folyamatosan nyomon követhetem, hogy mennyi kreditet, melyik játékkal gyűjtöttem össze. A kifizetés is szuper! 24 órát garantálnak, de 2-3 órán belül már a PayPal számlámon volt a pénz!
Viki
MoneyWell használó
Címkék: , , , , , , , ,